En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini isabetli tasarlayarak projeye reva yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen konstrüksiyonlabilmekle bile daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun temel sebebi mahal yitirilmesine mahiyet vermemesi ve elan azca maliyetle hizmetin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Hangi bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk binanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, dokumanın kullanım klası kabilinden faktörler yanık olmaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bu sebeple yapı içre herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Panik amerikan bar sebebiyle içerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir vesair özelliği kilit + sektör seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlamlanır. Yapılan tetkikat, yangın esaslangıcından itibaren sabık 3 dakikalık müddet zarfında hadise yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Gine yalnızca 6 dakikalık kesik bir sürede platformın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla kuruluşların ciğerindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kızılır. Böylece örgülardan çıkış imkânsız olabilir. En yararlı alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi evet da külliyen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Düşünce ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken inkıbaz noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapsı özelliklerinden lafız geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden güvenli olmanızı öneririz;

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda skorlan tüm değsorunkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç Yangın Merdiveni Kapısı ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page